Dobrodošli na službene web stranice tvrtke Metal Koncept d.o.o.

Tvrtka Metal koncept d.o.o. u 100% je privatnom vlasništvu, osnovana 2009. godine. Izgrađena na viziji pojedinaca s dugogodišnjim iskustvom na području bravarskih radova, ubrzo se razvila u jednu od vodećih tvrtki u području izrade i ugradnje aluminijske bravarije i ventiliranih fasada. Iako je u početku primarna djelatnost tvrtke bila vezana za vanjske bravarske radove, prema zahtjevu tržišta, i zahvaljujući stručnom dizajnerskom i tehničkom timu, ubrzo je postala prepoznatljiva po pronalaženju rješenja za uređenje zahtjevnijih interijera, osobito kod ugradnje pregradnih stijena, složenijih čeličnih i inox konstrukcija te staklenih i čeličnih ograda.
Tvrtka Metal koncept d.o.o. u RH je ovlašteni izvođač, renomiranog svjetskog branda Hueck GmbH (Njemačka), posljednjih godina najvećeg proizvođača aluminijskih profila, te kao takva, sudjeluje u izradi i ugradnji aluminijske bravarije za najzahtjevnije objekte, pri tom zadovoljavajući europske i svjetske standarde. U Metal konceptu d.o.o. kontinuirano se radi na razvoju novih sistema, kako bi se zadovoljili svi tehnički, energetski i ekološki standardi, a ujedno i bili korak ispred drugih kada je dizajn u pitanju.
Cilj tvrtke je zadovoljiti kupca u svakom pogledu, bilo estetskom ili kvalitetom, u čemu pomaže tim stručnjaka koji svakom projektu pristupa individualno.
Vizija tvrtke u budućnosti je postati jedan od prepoznatljivih brandova kada su u pitanju složene tehničke konstrukcije, kao i moderan dizajn.
Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima tvrtka Metal Koncept d.o.o. zadovoljila sve stroge financijsko – analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem A Certifikata bonitetne izvrsnosti.
Metal Koncept d.o.o. pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner.​ Certifikat dodjeljuje Bisnode, vodeći pružatelj  poslovnih informacija u Europi i Hrvatskoj. Na hrvatskom  tržištu također  prisutan kroz poslovne portale Poslovna.hrBoniteti.hr te Winko.